Angry Birds Friends ke stažení na Google Play

Nejnovější počin studia Rovio Angry Birds Friends jsou k mání na Google Play. Pokud jste milovníky her Angry Birds, nebudete zklamáni. Bohužel asi trochu zklamu uživatele, kteří nemají Facebook účet. Podmínkou pro Angry Birds Friends je totiž vlastnictví účtu na této sociální síti.

Skvělou zprávou je, že Angry Birds budeme moci hrát s přáteli, ale podle mého názoru schází podpora pro jiné sociální sítě, jako je Google+. Na druhou stranu chápu, Facebook je nejrozšířenější sociální síť, ale ne úplně všichni ho mají.

Pokud jde o hru, Angry Birds Friends jsou totožní s verzemi předešlými, s tím rozdílem, že můžete pořádat turnaje mezi přáteli. Grafické a herní provedení je stále stejné. Rovio přichystalo bonusy, které můžete darovat přátelům.

 

 

 

 

 

 

Mezi bonusy patří například laserový zaměřovač, který vám pomůže zamířit, čí náhradní ptáci, kteří se jistě budou hodit. Při zapojení do turnaje můžete na pravé straně sledovat, jak si vedou vaši protivníci, či sledovat celkový žebříček umístění v turnaji.  V odkazu umístěném níže si Angry Birds Friends můžete stáhnout. Samozřejmě že hra je zdarma, tak neváhejte a stahujte. A pokud už jste hru vyzkoušeli, podělte se s námi a váš názor.

[app]com.rovio.angrybirdsfriends[/app]

Zdroj: Google Play

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *