Google testuje Android 4.3, stále s označením Jelly Bean

Všichni netrpělivě čekáme na Android 5.0 s označením Key Lime Pie a předpokládáme, že jeho představení proběhne na Google I/O. Jak ovšem jeden všímavý čtenář zjistil, další verzí by mohl být Android 4.3 Jelly Bean.

Pokud si myslíte, že jde o další z mnoha podvůdků a nastrčených informací, zde je několik postřehů, které sepsal Artem Russakovskii z Android Police. Některé z nich vyvracejí, že by mohlo jít o podvod.

 
  • konkrétně se jedná o verzi Android 4.3 JWR23B, což naznačuje, že půjde stále o Jelly Bean, jelikož první písmeno označení verze naznačuje i její název
  • jedná se o data, která pocházejí ze serverů Android Police, a která, jak můžou někteří napovídat, mohou být zfalšovaná. Artem si ovšem dal tu práci a vystopoval IP adresy až k samotnému Google, konkrétně k dvěma lidem, kteří mají co do činění s Androidem, a od kterých už v minulosti pár informací o systému, který měl v brzké budoucnosti vyjít vypadlo.
  • přístroje, které se objevily spojené s verzí 4.3 byly Nexus 4 a Nexus 7
  • je zde ještě další věc, která potvrzuje pravdivost tohoto zjištění. V bug trackeru programu Chromium se objevuje několik komentářů, které uvádějí jako číslo sestavení právě JWR23B. Osoba, která komentáře zanechala je vývojář Chromium, což dodává věrohodnosti další body k dobru.

Je tedy možné, že se, i přes náznaky, které odhalil AnTuTu benchmark, nejprve dočkáme další verze Jelly Bean, než na nás vyrukuje komplet nová a lepší verze 5.0 s krycím označením Key Lime Pie. Do posledního okamžiku je ovšem všechno ještě krajně nejisté a jelikož Google I/O přijde již za necelý měsíc, budeme muset vydržet.

Zdroj: Android Police

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *