Telefon Google X se systémem Android 5.0.1 se objevil na AnTuTu

Dnes jsme již informovali o jednom odhalení přístroje díky benchmarkovým testům AnTuTu. Nyní jde o odhalení ještě zásadnější, protože by se mohlo jednat o nejnovější telefon z dílny Google, několikrát zmiňovaný Google X.

Již jsme párkrát zmiňovali tajemný Google X telefon, jehož zpracování bude mít na starosti nejspíš Googlem zakoupená továrna Motoroly. Informací o tomto produktu je poskrovnu, ale postupně se utváří obrázek možného nástupce Nexusu 4 od LG. Jak je vidět na obrázku níže, skóre, kterého dosáhl Google X telefon, nepatří mezi nejvyšší a tak je možné, že vnitřnosti budou zvoleny s chladnou hlavou, bez potřeby atakovat příčky nejvyšší. Obzvlášť s přihlédnutím k dnešnímu článku, kde neznámý telefon od Fujitsu získal přes 25.000 bodů, vypadá 15.500 bodů jako hloupý vtip. Pokud ovšem přihlédneme k tomu, že Samsung Galaxy S III má něco málo přes 16 tisíc a Nexus 4 něco přes 18 tisíc, není to zas taková pohroma. Otázkou ale zůstává, čím chce telefon zaujmout, když ne populárním honěním se za co nejvyšším výkonem, které vídáme dnes a denně na každém mobilním kroku.

Ale co, třeba jde nakonec jen o další podvrh, kterých je ve světě, před vypuštěním něčeho nového, vždy mrak. A pokud ne, pořád se může jednat o jeden z několika modelů, či se může do vypuštění něco změnit. A když je řeč o vypuštění, nejspíš se nedočkáme dříve než v srpnu…aspoň podle portálu Phone Arena a jejího interního zdroje.

O verzi Androida 5.0 Key Lime Pie se spekuluje také už dlouho a to i přes to, že Jelly Bean se ještě nestihl ani pořádně rozkoukat a převzít nadvládu nad ostatními verzemi systému. Zda bude KLP představen na brzkém Google I/O je tedy otázka. Ale nebudeme čekat již dlouho, 15. května to začne a nejpozději 17. zjistíme jak to s tou novou verzí nakonec bude.

Zdroj: Phone Arena

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *