Nový battery kit pro Samsung Galaxy S3 se 7000 mAh

Také vás nebaví neustále vybíjející se akumulátor vašeho smartphonu? Když nejvíce potřebujete energii, váš telefon již mele z posledního. Máme pro vás typ, který se jmenuje battery kit. Společnost ZeroLemon nyní přináší opravdu velkorysý externí akumulátor pro Samsung Galaxy S3.

Samsung Galaxy S3 nese sám o sobě 2 100 mAh, což není zase taková nálož vzhledem k tomu, že má výkonný a náročný procesor ve spojení s velkým displejem. Tato kombinace dokáže vysát akumulátor do mrtě za necelý den aktivního používání, a to není zrovna ideální.

Nový battery kit přichází s rekordními 7000 mAh, které navýší kapacitu vašeho přístroje na neuvěřitelných 9 100 mAh. Všechny funkce, na které jste byli dosud u svého Samsungu Galaxy S3 zvyklí, jsou samozřejmě beze změny. Zachovává se veškerá konektivita včetně NFC.

Jedinou a poměrně velkou nevýhodou tohoto příslušenství je, že výrazně zhyzdí váš smartphone. Nyní bude vypadat jako neohrabané ošklivé káčátko a povedený design Samsung Galaxy S3 přetvoří k nepoznání.

Na druhé straně vás pak musí potěšit cena, jež činí 33,99 dolarů, přihlédneme-li ke skutečnosti, že battery kit od Hyperionu o kapacitě 4 200 mAh se prodává za cenu 24,99 dolarů. Uvidíme tedy, kdy a jestli vůbec se tento gadget dostane i na náš trh.

zdroj: androidauthority.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *