LG Optimus G Pro slaví 500 000 prodaných kusů

Smartphony s obřími displeji se šíří jako infekční nemoc a výrobce, vyjímaje Apple, který nemá 5“ obra, jako by nebyl. LG udělalo smělý krok a postavilo se tváří v tvář nekorunovanému králi – Samsungu. Konkrétně se jedná o souboj modelů LG Optimus G Pro a Samsung Galaxy S4. Zatím to vypadá, že má LG našlápnuto více než dobře.

Model G Pro byl vydán na letošním mobilním kongresu v Barceloně, kde sklidil poměrně dobré ohlasy. Na trh se dostal teprve nedávno a už se těší nemalému úspěchu. Zatím ale jen v Jižní Koreji.

Za 40 dní prodeje šlo na odbyt 500 000 přístrojů, což je velmi působivé číslo. V tomto půl milionu je však započítáno i 10 000 předobjednávek, ty se ale také počítají. Jihokorejský výrobce se snaží svoji vlajkovou loď propagovat co nejvíce. Přišel například s akcí, kde si zákazníci mohou Optimus G Pro vyzkoušet na 30 dní zdarma.

Ačkoliv tento model zatím neexpandoval mimo svoji domovinu, vzhledem k tomu, že se jedná o velkou konkurenci Samsungu, je téměř stoprocentně jasné, že se tento kousek zanedlouho objeví i v naší malé české kotlině a my si ho budeme moci řádně osahat.

zdroj: engadget.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *