Budoucí verze Opery zaujmou hlavně svou rychlostí

Společnost Opera již za svou existenci vydala několik verzí svého stejnojmenného internetového prohlížeče. U mobilního operačního systému je známa především Opera Mobile nebo Opera Mini. Dobrou zprávou je, že se firma rozhodla vyvíjet novou verzi, která  prozatím nese jméno Opera Mini Next.

Pokud si stáhnete tuto testovací verzi, můžete nahlédnout do budoucnosti a zjistit, s čím přijdou nové verze, které jsou ještě ve stádiu vývoje. Tato verze umožňuje také vyjádřit svůj názor, ten by mohl přispět k dalšímu vylepšení. Je tedy jasné, že Opera Mini Next bude ještě mít nějaké nedostatky. Většina uživatelů však nezaregistrovala chyby, jenž by bránily pohodlnému prohlížení webových stránek. Dokonce už teď tvrdí, že nová verze je o mnoho rychlejší než předešlé.

Opera se chystá zaujmout širší škálu uživatelů. „Nový prohlížeč“ si nainstalují fanoušci opery nebo uživatelé, kteří nemají „svého koně“. Otázkou však je, zda nová verze zaujme natolik, aby konkurovala třeba tolik známému Dolphin Browseru.

  [qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.opera.mini.next.android#?t=W251bGwsMSwxLDIxMiwiY29tLm9wZXJhLm1pbmkubmV4dC5hbmRyb2lkIl0.[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *