BIG Launcher na Google Play za polovic

Ačkoliv nejsou zařízení s Androidem odladěna pro seniory, či pohybově a zrakově postižené jedince, existuje způsob jak velmi jednoduše zpřístupnit ovládání smartphonu či tabletu takovýmto lidem. Bavíme se zde o aplikaci BIG Launcher, která zjednoduší a hlavně zvětší prostředí Androidu. Nyní přichází s velkou slevou.

Pro začátek si tuto pomůcku zevrubně představíme. Všechny ikony se zvětší, zjednoduší a uspořádají se do přehledného seznamu. Příjemná je též funkce čtení označené položky, a tak se stávají použitelnými i pro zrakově postižené. Na funkce BIG Launcheru se můžete podívat v následujícím videu.

[iframe width=“640″ height=“315″ src=“http://www.youtube.com/embed/JO78enRWlTU“ frameborder=“0″ allowfullscreen]

Příjemnou zprávou je, že vzhledem k Velikonoční akci se můžeme těšit na BIG Launcher za poloviční cenu. Aktuální částka, za kterou je toto příjemné vylepšení nabízeno, činí 100 korun. Aplikace tedy byla zlevněna z 200 korun. Pokud tedy máte zájem o aplikaci, neváhejte a stahujte, za takovouto cenu v nabídce nejspíš dlouho nevydrží.

[app]name.kunes.android.launcher.activity&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5hbWUua3VuZXMuYW5kcm9pZC5sYXVuY2hlci5hY3Rpdml0eSJd[/app]

zdroj: androidauthority.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *