V Sony prý připravují tři nové smartphony s 6.4, 5 a 4.6 palcovými displeji

Při pohledu do portfolia smartphonů japonského Sony jde většině smrtelníků hlava kolem. Modelů smartphonů je zde opravdu hodně, možná až přespříliš. Každopádně Sony nemůže usnout na vavřínech a zanechat produkce nových kousků. Nyní se na internetu objevili informace o třech nových modelech, které by se měly objevit v průběhu letoška.

Začneme tím, o kterém toho víme nejméně. Jedná se o kousek, který je označován jako Togari. Na palubě by měl nést 6,4 palcový displej, který bude s největší pravděpodobností osazen rozlišením Full HD. Bohužel žádné další informace o tomto přístroji neznáme.

Další model, který by se měl stát nejnovějším přírůstkem do rodiny Xperia je kousek s kódovým označením  SOL22. Někde je možné ho najít pod přezdívkou Gaga, ve finále se však bude nejspíš jmenovat Sony Xperia UL.

Tento krasavec přijde s pěti-palcovým displejem o rozlišení Full HD. O pohon se postará procesor od Qualcommu, Snapdragon 600 se čtyřmi jádry. Sekundovat mu bude operační paměť RAM o dvou gigabajtech. Interní kapacita činí 32 gigabajtů, což je na dnešní poměry stále nadstandard. Telefon prý zaručí odolnost vůči prachu a vodě tak, jak to známe z některých ostatních modelů Xperia. Akumulátor by měl zaručit pohodlný den a půl výdrže, jelikož nese kapacitu 2 300 mAh.

Posledním z nich je model velikostně nejmenší, ponese displej s úhlopříčkou 4,6“. Jeho oficiální jméno zní Sony Xperia A, najdeme ho ale i pod přezdívkou Dogi. Jeho displej podle všeho ponese HD či Full HD rozlišení. O výkon se postará, stejně jako u jeho většího brášky, Qualcomm Snapdragon 600.

Operační paměť přijde též s velkorysými dvěma gigabajty. Interní kapacita ponese příjemných 32 GB prostoru, což postačí většině uživatelů. Smartphone by měl být odolný proti prachu a vodě. Jeho akumulátor ponese stejnou kapacitu jako Xperia UL tedy 2 300 mAh.

Existenci těchto přístrojů prozatím potvrzenou nemáme, uvidíme tedy, kdy a jestli vůbec přijdou. Zatím nám nezbývá nic jiného, než čekat.

zdroj: androidauthority.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *