Hry z archivu, díl 10. – Air attack HD

Mnozí naši čtenáři si už možná oblíbili náš pravidelně publikovaný seriál o hrách zapomenutých v archivu. Je tomu už nějaký pátek, co na námi recenzované pařby pro operační systém Android dosedl prach. To nás však nenechalo chladnými a věnujeme těmto herním titulům více než kdokoliv jiný. Díky tomu se k vám dostane i to, na co byste si bez nás nevzpomněli. Všechny obdobné plátky chrlí jednu hru za druhou na kvalitu nehledě. My vybíráme jen takové, které se stanou alespoň na nějaký čas nedílnou součástí vašich zařízení.
Tentokrát se v našich pavučinách minulosti uchytila impozantní 3D střílečka s výborným grafickým zpracováním. Ti z vás, kteří Air Attack znají, mi dají za pravdu, že jde na svou dobu o perfektní kousek. Je sice pravdou, že zveřejňujeme 2 – 3 roky staré pecky a v herním průmyslu jde už o pomalu dosluhující veterány. My však pevně věříme, že si k vám Air Attack nalezne cestu i po tak dlouhé době od prvotního uveřejnění.

Ve své podstatě jde o jednoduchý koncept, který ve vás nezanechá nic jiného než skvělý pocit. Ihned naskočíte do obávaného letounu, který je vyzbrojen několika palnými a raketovými střelami. Postupem času si můžete namontovat lepší zbraně nebo si ty stávající vylepšit v tamním obchodě za vydělané peníze.
Tato 3D izometrická střílečka není ničím jiným než přímočarou akcí z druhé světové války. Váš úkol je naprosto jasný. Musíte se pokusit prostřílet jednotlivými misemi až na samotný konec.

Celkem je zde k dispozici 8 rozsáhlých misí, kde proti vám stane na 60 druhů vojenských letadel. O zábavu je z tohoto hlediska postaráno. Nutno však podotknout, že i po tak dlouhé době od uveřejnění díla je první část sice zdarma, ale druhá se nachází v placeném sektoru. Až natolik si vývojáři tento titul cení. Pokud znáte SkyForce, tak toto je jeho pokračovatel.

[app]com.ArtInGames.AirAttackHD&hl=en[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *