Lenovo S920: stylový Číňan s velkým displejem

Opět tu máme něco z Číny a paradoxně opět od Lenova. Podobnost s údajně připravovaným kouskem P780 jednoznačně novinka jménem Lenovo S920 nezapře, dokonce by se dalo tvrdit, že jsou tyto kousky stejné. Vzhledem k jinému názvu a nuancím v parametrech, docházíme k závěru, že jsou tyto dva smartphony rozdílné.

Nový S920 přichází s velkým 5,3palcovým displejem nesoucím rozlišení 1280 x 820 pixelů. O pohon se stará čip s taktem 1,2 GHz pro každé ze čtyř jader MediaTek MT6589. Operační paměť nese velikost 1 GB.

Co se akumulátoru a jeho kapacity týče, je naprosto standardní. Se svými 2250 mAh nabídne den a půl výdrže při aktivním používání přístroje. Na zádech najdeme 8Mpx fotoaparát, vpředu pak bude příjemným překvapením kamerka se dvěma megapixely.

Lenovo S920 přichází s poměrně atraktivním designem, který upouští od klasických plastových placek a přináší hezký oblázek. Příjemný pocit ze vzhledu tohoto kousku dále umocní velmi nízká tloušťka, pouhých 7,9 mm. Na palubě krasavce koluje Android ve verzi 4.2 Jelly Bean.

Za novinku od tohoto čínského výrobce zaplatíte okolo 350 dolarů, což je cena, řekl bych standardní. Uvidíme, zda se s ním setkáme i mimo Asii.

zdroj: androidauthority.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *