Sony Xperia Z některým uživatelům umírá, chystá se náprava

Je to smutný příběh, když přijdete na trh se zajímavým modelem, nalepíte na něj obří cenovku (v našich končinách kolem 17 tisíc), lidem se líbí, kupují ho, ale přijde jeden krapet otravný ‚bug‘, který způsobuje to, že se telefon vypne a už se nerozběhne, a nálada je rázem v háji.

Někteří uživatelé telefonu Sony Xperia Z si stěžují (oprávněně), že jejich telefon bez udání důvodu najednou umře a odmítá se rozběhnout. Nepomáhá přemlouvání, vyhrožování, ani slibování nového lesklého obalu. Některým uživatelům pomohl tvrdý restart, jiným nepomohlo nic. Jisté zdroje tvrdí, že na vině by mohlo být nízké nabití baterie, ovšem někteří uživatelé se dušují, že jejich baterie byla dostatečně nabitá, a i přesto se telefon odebral tam, kam všechny moderní hračky jednou musí – do křemíkového nebe/pekla.

Podpora pro Sony Xperia již vydala prohlášení, že byl nalezen zdroj ‚nákazy‘ a zodpovědně se pracuje na jejím odstranění. Bližší informace o času, respektive datu, kdy bude další oprava vydána, však zatím k dispozici nejsou.

Prozatím tedy opečovávejte svoji Xperia Z a doufejte, že nejste jedním z postižených…

Zdroj: Android Police

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *