Sony Xperia L: stylová střední třída

Sony Xperia SP není jediným počinem, se kterým máme nově tu čest. Spolu s tímto přístrojem byla představena i novinka, která si říká Xperia L. Jedná se o kousek, který téměř všemi svými parametry patří do střední třídy smartphonů. Pojďme se tedy podívat na nový japonský počin o něco podrobněji.

Xperia L je smartphone s 4,3“ FWVGA displejem. Přístroj je poháněn dvoujádrovým procesorem Qualcomm Snapdragon S4 s taktem jeden gigahertz pro každé z jader. Doplňuje ho operační paměť RAM o velikosti 1 GB. Vnitřní kapacita činí 8 GB, samozřejmě je možné ji doplnit o microSD karty s kapacitou do 32 GB.

Na zádech se setkáme s fotoaparátem, který přinese 8 Mpx, vpředu pak máme tu čest s kamerkou o rozlišení 0,3 Mpx primárně určenou pro videohovory. Potěší přítomnost mechanické spouště fotoaparátu a funkce HDR, která zaručí přirozenější a jasnější obraz jak pro video, tak pro fotky.

O pohon se postará akumulátor o kapacitě 1750 mAh, který by měl v pořádku zaručit denní výdrž smartphonu. Na palubě se prohání Android 4.1 Jelly Bean. Díky přítomnosti NFC čipu je zaručena možnost bezkontaktních plateb pomocí smartphonu a dalších užitečných funkcí.

Sony Xperia L též přichází s funkcí WALKMAN, která přinese aplikace Movies a Albums. Na trh by tato kráska měla přijít v druhém čtvrtletí roku 2013. Bude k mání hned ve třech barevných variantách, a to v černé, bílé a červené.

zdroj: androidauthority.com

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *