Objevily se nové aplikace pro Google Glass

Google Glass jsou již poměrně dlouho vyvíjeným projektem, který se doposud běžným smrtelníkům do ruky nedostal. Vývojáři však pracují o sto šest, aby na tuto možnou revoluci v IT průmyslu dotlačili co nejvíce aplikací a obohatili ji co nejvíce funkcemi. Nyní se objevují nové aplikace dostupné právě pro Google Glass.

Nově je možné na Glass najít klienta Gmail, poznámkový blok Evernote, Path a The New York Times. A jak tyto aplikace na brýlích fungují?

U Gmailu je to poměrně jasné. Když přijde nová zpráva, Glass vás upozorní, vy si ji v klidu přečtete a například nadiktujete odpověď. Pomocí nástroje Evernote můžete napsat poznámku, sdílet ji mezi svými zařízeními a později editovat. Další novinkou je zde Path, jednoduchý nástroj pro prohlížení uploadovaných obrázků vašich přátel, na které můžete ihned reagovat.

Aplikace The New York Times je jasná. Jedná se o zpravodajský servis, který se před vámi v aktuálním čase zobrazuje. Glass dokážou dokonce přečíst část článku bez toho, abyste otevírali určitý nadpis, a tak jednoduše filtruje nezajímavé články.

Další novinky ohledně tohoto přístroje můžete shlédnout v následujících dvou videích, které vám zaručeně rozkryjí více informací.

zdroj: androidauthority.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *