Zanedlouho možná přijde nová Sony Xperia L útočící na střední třídu

Japonské Sony se řadí po bok jihokorejskému Samsungu, který má portfolio tak široké, že se v něm ani sám nevyzná. Téměř každý měsíc se setkáváme s novým přístrojem tohoto japonského giganta. A vzhledem k tomu, že MWC skončilo už před týdnem, setkáváme se s novým přístrojem z dílny Sony. 

Jedná se o novinku, která zatím nebyla oficiálně představena. Nebude to žádná senzace, jelikož veškerými svými parametry míří do střední, v dnešní době spíše nižší střední třídy mobilů. Ne každý ale touží po high-endu, a tak tento model není úplně od věci, pojďme se tedy podívat na to, jak bude možná novinka vypadat.

Říká si Sony Xperia L. Úhlopříčka displeje by měla činit něco mezi čtyřmi až 4,3 palci, přičemž je druhá varianta o dost pravděpodobnější. Rozlišení tohoto zobrazovače bude prý činit průměrných 854×480 pixelů. V nitru bude pulsovat 1GHz procesor o dvou jádrech. Pravděpodobně se jedná o čip Qualcomm Snapdragon S4 Plus. O grafiku se postará čip Adreno 305 GPU.

Na palubě se setkáme s osmi gigabajty interní paměti, což je na současné poměry docela slušná hodnota. Nyní je čas podívat se na fotoaparát, který je zrovna u této značky poměrně slušný. Samozřejmě se můžeme těšit na snímač používající technologii Exmor RS. Na palubě se prohání Android ve verzi 4.1.2 Jelly Bean. Celé toto seskupení pak pohání akumulátor s kapacitou 1700 mAh, což je tak akorát na denní výdrž.

Inu opět nám nezbývá nic jiného, než čekat. U tohoto modelu ale nemůžeme tvrdit, že by jeho příchod na trh byl nějak očekáván, jelikož se jedná o model naprosto průměrný. Ale co my víme, možná se dočkáme příjemného překvapení.

zdroj: androidauthority.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *