[MWC 2013] Acer Smart Smart Display DA220HQL: All-In-One počítač s Androidem

Android je v dnešní době rozšířený v nespočtu zařízení. Najdeme ho nejen v tabletech a smartphonech, expanduje také do televizí a v poslední době není výjimkou se s ním setkat v nejrůznějších domácích spotřebičích. Místo, kde se s ním ale málo kdy střetneme, jsou počítače. Acer představil na MWC 2012 svůj první All-in-one počítač se systémem Android. 

S tímto přístrojem se počítá jako s jakousi domácí stanicí, která bude sloužit výhradně k prohlížení internetového obsahu, sledování filmů a k podobným aktivitám. Pojďme se tedy podívat na novinku jménem Smart Display DA220HQL.

Přední straně vévodí 21,5 palcový dotykový displej, jenž používá technologii podobnou IPS, a tak se můžeme těšit na jas 250 nitů a rozlišení Full HD (1080p). Konektivita by měla bohatě stačit každému. Najdeme zde tři USB porty, microHDMI, Ethernet a slot pro microSD karty o velikosti do 32 GB. Samozřejmostí je přítomnost webové kamery, která nese rozlišení 1,2 GHz.

Prostředí přístroje připomíná to, které známe z tabletů Acer Iconia. Tuto hračku pohání 1 GHz dvou-jádro Texas Instruments Omap 4428. Na palubě najdeme slabou kapacitu, která činí 8 GB. To se ale dá kompenzovat přidáním paměťové karty. Operační paměť starající se o plynulý chod nese jeden gigabajt.

Tento přístroj by měl být k mání pro Evropu již v březnu za cenu, která by se měla pohybovat okolo 399 eur, což je podle mého názoru adekvátní částka.

zdroj: engadget.com

1 komentář: „[MWC 2013] Acer Smart Smart Display DA220HQL: All-In-One počítač s Androidem“

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *