Samsung Galaxy S IV byl spatřen v benchmark testu…nejspíš

Abychom nezůstali pozadu s ‚jistými‘, ‚zaručenými‘ a ‚šokujícími‘ spekulacemi o budoucím nejlepším modelu firmy Samsung, zapojíme se nyní alespoň do spekulací o benchmarku tohoto modelu.

Na stránkách GLBenchmark byly nalezeny výsledky testů modelu s označením SHV-E300S, což by mohl být právě nejnovější neznámý Samsung Galaxy S IV. Podle označení se zřejmě jedná o verzi pro Jižní Koreu, což znamená, že výsledky můžou být ještě jiné. V tomto modelu je totiž čip Qualcomm MSM8960, namísto standardního Exynosu, který Samsung používá, a ten je o něco málo méně výkonný než právě Exynos.

Na grafu níže vidíte srovnání s jeho dosavadní vlajkovou lodí, Galaxy S III a také s Google novinkou Nexus 4. Jelikož Nexus 4 má oproti Samsungu horší displej, ‚pouze‘ 720p oproti 1080p u novějšího modelu, vítězí starší Google protivník v závodech při zapnutém displeji. Ovšem při vypnutém se rozdíly stírají a Samsung mírně vede. Při testování s čipem Exynos je pravděpodobné, že se Samsung poslednímu Nexusu ještě vzdálí.

Jakožto nepatrný odpůrce všemožných benchmarků, mohu jen konstatovat, že to vypadá, že Samsung Galaxy S IV skutečně bude a dá se předpokládat, že již tento měsíc na MWC v Barceloně. Tak se budeme těšit a uvidíme jestli Samsung něčím překvapí nebo jen zvětší, zjemní a zrychlí svůj dosavadní top model…

Zdroj: GSM Arena

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *