Nové Vertu Ti: nejlevnější verze za 182 tisíc korun

Nyní bude řeč o výrobci, jehož produkty mají obyčejní čeští smrtelníci možnost vidět maximálně v Pařížské ulici, a to jen přes výlohu. Říkáte si, že sem značky oblečení nepatří? Samozřejmě že ne. Dnes se budeme bavit o těch nejexkluzivnějších telefonech na světě, kterými jsou přístroje značky Vertu. 

Britský výrobce luxusních přístrojů vydal svůj první smartphone s Androidem. Novinka si říká Vertu Ti a je opravdu na co se těšit. Bohužel jsou tyto přístroje cenou nasazeny tak vysoko, že se k nim dostane opravdu jen málokdo, teď se ale už pojďme podívat na tohoto krasavce.

Smartphonu dominuje 3,7palcový displej o rozlišení 480 x 800 pixelů. Je krytý safírovým sklíčkem, to zaručí vyšší odolnost, ale hlavně punc luxusu. Pohání ho dvoujádro Qualcomm Snapdragon S4 s taktem 1,7 GHz. Na palubě nese tento krasavec velkolepý prostor 64 gigabajtů, čímž předčí nejednoho svého konkurenta, počkat, on žádnou konkurenci nemá.

 

Dále zmíníme optickou výbavu. Na zádech nese 8megapixelový snímač, jejž doplňuje 1,3 megapixel vpředu. V útrobách se prohání Android v poměrně staré verzi 4.0 Ice Cream Sandwich. Nabídne konektivitu NFC a dokáže podporovat karty SIM standardu Mini, Micro a Nano. Na toto řešení jsme obzvlášť zvědaví.

A na konec ceny, které jsou ohromně vysoké. Za verzi Titanium Black Leather zaplatíte 9 600 dolarů (182 400 Kč), Titanium Pure Black vyjde na 11 500 dolarů (218 500 Kč) a nejdražší varianta, kterou je Titanium Black Aligator, přijde na 12 800 dolarů (243 200 Kč).

Tak co říkáte? Myslíte si, že ceny jsou férové? Rozhodně se sází na kvalitu použitých materiálů a ruční  výrobu. Proč se však nejedná o absolutní děla i po technologické stránce, kde je čtyřjádro, 13megapixelový foťák či nejnovější verze Androidu? Na tyto otázky, už si bude muset odpovědět každý sám. Jak se líbí nové Vertu vám?

zdroj: engadget.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *