Samsung Galaxy Note 8 se bude v Evropě nabízet hned ve třech variantách

Tablety nabývají na popularitě čím dál tím víc. První příčku prodejnosti samozřejmě obsazuje Apple se svým iPadem. Podíváme-li se na místo za ním, zjistíme, že se tam rozvaluje Samsung, i když s poměrně velkým rozdílem. Nepřekvapí nás tedy, že nově připravovaný Samsung Galaxy Note 8, jenž se chystá na MWC 2013, vzbuzuje velký rozruch. 

Nyní se na internetu objevují zvěsti, že bude tento přístroj dostupný hned ve třech variantách určených výhradně pro evropský trh.

Tablet vybavený stylusem pro kapacitní displeje se bude nabízet jako Wi-Fi model, ten má označení GT-N5110. Dále se můžeme těšit na 3G verzi, jež dostala název GT-N5100. Třetí a poslední varianta nese jméno GT-N5105, ta nabídne 3G společně s LTE modulem.

Dále se také aktivně diskutuje o ceně tohoto krasavce. Jeden zdroj tvrdí, že bude novinka stát 250-300 dolarů v závislosti na konfiguraci. Další pak uvádí cenovku o dost vyšší. Cena by se podle něj měla pohybovat od 450 do 550 eur, což už je poměrně slušná pálka.

V tuto chvíli ale ještě nebudeme dělat ukvapené závěry a radši si počkáme na veletrh Mobile World Congress 2013 v Barceloně, jenž se koná za necelé tři týdny. Uvidíme tedy, jak bude novinka vypadat.

zdroj: androidauthority.com

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *