HTC 603e: střední třída očima Taiwanu se možná objeví na MWC 2013

Vzhledem k tomu, že veletrh MWC 2013 již klepe na dveře, objevují se po celém internetu zvěsti o nových přístrojích. Dnes přišlo na řadu HTC a jeho nový záhadný přístroj, který má za cíl vměstnat se do střední třídy smartphonů.

Novinka nese kódové označení HTC 603e a měla by se stát nástupcem přístroje HTC One SU. Neznáme sice jeho úplné specifikace, odtajníme vám tedy alespoň ty, které doposud unikly.

Přední straně údajně dominuje 4,3palcový displej nesoucí rozlišení 480 na 800 pixelů. Pohání ho 1,15gigahertzový procesor, jenž obsahuje dvě jádra. Pro plynulý chod systému, kterým je v tomto případě samozřejmě Android ve verzi 4.1 Jelly Bean, je k dispozici operační paměť RAM velikosti 1 GB.

Opět se dostáváme k optické výbavě, kterou nezmiňuji nikterak šťasten, ale vzhledem k tomu, že se na základě tohoto parametru někteří zákazníci rozhodují o koupi telefonu, uvedu ji. Na zadní straně nese HTC 603e 5megapixelový snímač, vpředu se pak setkáváme se dvěma megapixely.

Spekuluje se také o tom, že by tento model mohl nést název HTC M4, o němž nedávno unikly informace. Vzhledem k tomu, že by se ale mělo jednat o přístroj z vyšší třídy, pravděpodobně se tu bavíme o jiném modelu. Inu, uvidíme na letošním mobilním veletrhu v Barceloně.

 

zdroj: androidauthority.com

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *