Samsung Galaxy X Cover 2 oficiálně

Nedávno jsme informovali o příchozím nástupci Samsungu Galaxy X Cover. Naše predikce se potvrdila a máme tu čest s již druhou generací tohoto přístroje. Známe téměř kompletní specifikace a jsme rádi, že se opět objevilo něco oficiálního a ne jen dohady. 

Přístroj si říká Samsung Galaxy X Cover 2. Oproti jeho předchůdci se zlepšila odolnost, a co se týče technologií, také přišel s nejednou inovací, která k jeho pracantské koncepci prostě patří.

Začneme displejem, jedná se o čtyřpalcový WVGA panel. Dále pokračujeme výkonem. Ve svém nitru ukrývá X Cover 2 dvoujádro s taktem 1 GHz. Systém kolující v žilách přístroje je samozřejmě Android, jedná se o téměř nejnovější verzi 4.1 Jelly Bean.

A nyní něco k odolnosti. O tom, že vydrží náraz a přežije působení prachu, není pochyb. Pokud se ale bavíme o vodě, je to úplně něco jiného. Přístroj je schopen odolávat v hloubce jeden metr až půl hodiny. GPS je v dnešní době absolutní samozřejmostí. Když se však podíváme na počet přístrojů využívajících ruský GLONASS, zjistíme, že toto číslo je velmi malé. Samsung skloubil oba tyto systémy, a tak by mělo být určování polohy a navigace o dost přesnější, než tomu bylo doposud.

Dále v přístroji najdeme Cardio trainer Pro, aplikaci, která je vhodná pro řadu sportů. Ve spojení s tímto přístrojem se podle mého názoru jedná o velmi povedenou symbiózu, jelikož si takovýto přístroj pořizují především aktivní lidé, kterým sport není cizí.

Více se dozvíme již za pár týdnů na MWC 2013 v Barceloně. Těšíme se, až vám budeme moct přinést úplné specifikace. Jak se vám nový Samsung Galaxy X Cover 2 líbí?

zdroj: engadget.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *