FitbitFlex – dlouho očekávané zařízení

Pokud se podíváme na poslední trendy v oblasti elektrotechnologických vychytávek, tak musíme uznat, že monitorování tělesných aktivit je současným hitem. Již delší dobu se o těchto technologiích mluví jako o spáse pro mnohé lidi, jež jsou závislí na určitých medikamentech či si musí hlídat svůj krevní tlak a další záležitosti spojené s kardiovaskulárním systémem. Díky této zvyšující se poptávce se výrobci doslova předhánějí v boji o zákazníka a slučují inteligentní zařízení společně se smartphony i tablety. Jedním z těchto zařízení je i námi představovaný náramek nesoucí název Fitbit Flex. Jde o produkt, který byl představen na CES 2013. Náramek FitbitFlex se zaměřuje spíše na aktivní dobrodruhy nebo sportovce se zálibou v údajích.

Jedná se o sebevědomý produkt, který dokáže monitorovat i kvalitu vašeho spánku. Náramek je propojitelný s téměř každým moderním přístrojem nebo zařízením, a to díky přítomnosti BlueTooth. FitbitFlex je prozatím kompatibilní se Samsung Galaxy Note II a Samsung Galaxy SIII. Určitě nebude trvat dlouho a o další rozšíření kompatibility nebude nouze.

Gumový náramek je určen i pro letní koupání, takže se nemusíte obávat, že by vám ho voda poničila. Následně dokáže i měřit počet vašich kroků nebo dokonce výši kalorií, které jste v daný den spálili. Kromě toho všeho vám i přesně spočte, kolik jste ušli kilometrů. Vytvoříte si tak skvělé statistiky, které budete mít neustále pod kontrolou. Velkou výhodou je i trvanlivá baterie, která při běžném provozu vydrží i 7 dní. Součástí balení je bezdrátový přijímač, nabíjecí kabel a účet, kde se můžete dělit o své informace. Gumový náramek je k dostání celkem ve čtyřech barvách. Navíc je možné si ho koupit pouze prostřednictvím oficiálních stránek výrobce. Pokud by vás zajímala cena, tak ta je stanovena na 75 EUR.

 zdroj – FitBit

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *