Sony už má dost levných hraček

Rok 2013 přináší velké množství změn. Ostatně i veletrh CES v Las Vegas poukázal na značnou sílu stále se zdokonalující technologie. Sony je velmi silnou společností. Dle dostupných údajů jde o třetí nejmocnější podnik světa. Z jeho řad vzešlo neuvěřitelné množství povedených zařízení a další elektroniky. Nás však zajímají pouze smartphony a tablety. Právě v této oblasti si nelze nevšimnout, že se Sony ve velké míře zaměřovala na levné produkty, tzv. low-endy. První, kdo se pokusil z těchto nelichotivých šlépějí vystoupit, byla společnost HTC. Teď možná po jejím vzoru zkouší to samé i společnost Sony a její budoucí vize by se měla odrážet pouze od vysoce kvalitních smartphonů, tzv. high-endů. Pojďme se podívat na to, co přesně řekl marketingový manažer Stephen Sneeden v rozhovoru pro CNET.

„Jsme naprosto připravení se stát vysoce kvalitním výrobcem těch nejlepších smartphonů na světě, právě proto se musíme vzdát low-endů, kde nemůžeme z důvodu nízké ceny implementovat všechny úžasné věci, jež máme v repertoáru“.
Sony tak oficiálně vyhlásila válku všem výrobcům střední a vyšší třídy, jako je Samsung nebo Apple. Tyto plány jsou lehce doložitelné i naposledy představenými modely z řad společnosti Sony. Xperia Z nebo ZL určitě patří k prémiovým zařízením dnešní doby. Nebude trvat dlouho a během chvíle se ocitnou i na našem trhu. Přečtěte si o těchto zařízeních více v našem článku [CES 2013] Sony Xperia Z a ZL – vodě a prachu odolná vlajková loď a její pobočník.

 

zdroj: phonearena

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *