Morse Code Trainer – naučte se vyťukávat morseovku

Pokud hledáte originální výukovou aplikaci, která se snaží oprášit jeden z nejpoužívanějších dorozumívacích jazyků studené války, tak nastražte uši. Název tohoto programu je jasně definovatelný – Morse Code Trainer. Právě tato utilita vás navrátí nazpět do dětských let a některé z vás postaví před zcela novou životní zkušenost. Každý si jako malý hrál na vojáky a běhal s kamarády po okolí. Někteří z vás možná vyťukávali pro mnohé naprosto neidentifikovatelné zvuky. Vy jste však věděli své. Morseovka vždy byla a nadále zůstane opředena tajemným hávem. Každý ji zná, ale jen hrstka ji dokáže bravurně využívat. Je známo na tisíce případů, kdy právě morseovka pomohla zachránit nemalé množství životů.

Třeba se i vám bude jednoho dne více než hodit. Nenechte se přesvědčovat o důležitosti světelných či akustických signálů. Každé písmeno naší abecedy má specifický kód. Morse Code Trainer v sobě obsahuje jak vysílací, tak i přijímací výuku. Pro sebevědomé uživatele se zde nachází možnost nastavení přenosové frekvence i zvukových efektů.

Aplikace Morse Code Trainer je na Google Play zcela zdarma, takže se nikdo z vás nemůže vymlouvat na to, že si aplikaci nemůže dovolit. Prověřte své dovednosti nebo získejte zcela nové. Aplikace je jednoduchá na ovládání, takže si celé prostředí ihned osaháte.

[app]hunt.morseDit[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *