QR Barcode Scanner pro manipulaci s kódy

Velice často se spousta společností pouští do zvýšeného používání QR kódů. Nejrůznější plakáty, vizitky ani obaly produktů nezůstávají bez povšimnutí. Možná si mnozí z vás řeknou, že něco takového mělo přijít o mnoho měsíců dříve. Nyní se nabízí ideální možnost v podobě přechodu na NFC kódy, ale nechme to prozatím stranou a uveďme aplikaci, která nám napomůže s QR kódy spolupracovat. QR Barcode Scanner, přesně takto se nazývá program, který ve vašem telefonu nezabere nikterak moc místa a dokáže naprosto všechno, na co si ve spojitosti s QR kódy vzpomenete. Aplikaci si stáhlo více než 10 milionů uživatelů po celém světě, což je jasným signálem prokazujícím kvalitu programu.

Vámi požadovaný QR kód si můžete přečíst za pomocí fotoaparátu, z URL, ze souboru nebo manuálním vyťukáním příslušného čísla. Aplikace vám také poskytne celou řadu cest, jak QR kód vytvořit. Vyhotovte si QR kód, který bude odkazovat na vaši webovou stránku, telefonní číslo. Stejně tak si můžete zakódovat email či zprávu.

Určitě vás potěšíme informací, že pro všechny potencionální zájemce je QR Barcode Scanner zcela zdarma. V případě, že vás QR kódy zajímají a máte s nimi jakékoliv plány, neváhejte této aplikace využít i vy.

[app]appinventor.ai_progetto2003.SCAN[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *