Tajemství výdrže modelu Huawei Honor

Dnešní chytré telefony nemají oslnivý výdrž baterie. Najdeme takové, které je třeba nabíjet každý den, průměr je něco okolo dvou až tří dnů, ovšem Huawei Honor přináší revoluční výdrž, podle tiskové zprávy vydrží tři dny zátěže a v pohotovostním režimu pak dokonce dva až tři týdny.  

Huawei Honor

Díky inteligentní spolupráci softwaru a hardwaru si můžete jako uživatel dopřát až sedm hodin hraní nebo osm hodin prohlížení internetu. Velmi uspokojivý je také údaj o telefonování, kdy baterie vydrží devět hodin.

„Vysoký výkon a množství funkcí smartphonů klade pořád vyšší nároky na napájení. Většina musí být nabíjena prakticky každý den. To je problém nejen pro cestující byznysmeny. Našim inženýrům se podařilo vyvinout technologii, která posune hranice výdrže chytrých telefonů na tři dny a to bez omezení. Náš software řídí spotřebu mezi hardwarem a operačním systémem Android. Systém dbá na to, aby nepoužíval žádné hardwarové zdroje, které nejsou potřebné pro chod právě běžících aplikací,“ vysvětlil David Arzt, marketingový ředitel společnosti Huawei.

V současné době Huawei stále pracuje na vylepšení této technologie. Do budoucna plánuje svůj čip pod označením K3V4 HiSilicon, který zaručí ještě nižší nároky na napájení a tím prodlouží výdrž zařízení.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *