Real Football Soccer 2013

Máte rádi kopanou a vše, co je s touto nejoblíbenější hrou spojeno? Máte k tomu i dostatek místa na svém telefonu? Necelých 900 megabytů zabírá zbrusu nový Real Football 2013 od známých vývojářů Gameloft. Jako každý rok i tento přináší celou řadu vylepšení. Ihned na první pohled je patrné, že se fotbalová prezentace na mobilních zařízeních dostala zase o velký kus dále. Real Football 2013 nadchne každého fanouška přeplněných ochozů i toho nejzarytějšího přívržence klasických PC titulů v podobě Soccer či FIFA. Je jasné, že vše musíme brát v určitých hranicích aktuálních grafických možností mobilních přístrojů, ale i tak jde o velmi zdařilé dílo.


Tvůrci zacházejí ještě dál a pokusili se do herního konceptu vnést celkem zajímavý způsob oživení v rámci propracovaného manažera. Stanete se tak nejen majitelem vámi vybraného klubu, ale rovněž i jeho správcem. Vyjednávání zajímavých kontraktů, honba za kvalitními sponzory a v neposlední řadě i vylepšování a modernizace vašeho stadionu. Gameloft se tak snaží kopírovat nejslavnější tituly z herních konzolí jako je XBOX, Play Station nebo tradiční PC.

Podle prvních ohlasů jde o velmi zdařilé dílo, které má ještě několik nevychytávek. Z grafického hlediska je Real Football profesionálně vyladěn. O mnohé se zlepšila i samotná animace pohybu hráčů a celkové pojetí hry. Nakonec máme pro všechny senzační zprávu, že Gameloft pouští tuto fotbalovou pecku zcela zdarma, a to bez jakéhokoliv omezení. Užijte si tak skvělou zábavu se svým týmem a vybudujte si All starts dle svých individuálních představ.

[app]com.gameloft.android.ANMP.GloftR3HM&feature=search_result[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *