Samsung může slavit – 30 milionů kusů je ve světě

Společnost Samsung nemusíme příliš dlouze představovat. Z aktuálního hlediska jde o jednu z nejvýznamnějších a zároveň nejvíce prosperujících značek na světě. Za jejím úspěchem bezpochyby stojí bohatá zkušenost a dlouholetá tradice na trhu. Taktéž se dokáže perfektně přizpůsobit současné poptávce a ukojit široké spektrum odběratelů technologických přístrojů.
Možná společnost Samsung znáte jen díky chytrým telefonům s operačním systémem Android, ale vězte, že její působnost je daleko obsáhlejší. Otisk její značky můžeme nalézt při výstavbách výškových budov, ve zdravotnictví, v průmyslu, a dokonce i v módním odvětví. Tento fakt je jasným důkazem toho, že Samsung je nedílnou součástí našeho moderního světa. Na celosvětovém trhu působí více než 70 let a za tuto dobu nám dokázal, že se Samsung výrobky prodávají a patří k těm nejlepším ve svém oboru.

Samsung je v České republice předním výrobcem digitálních obrazovek, paměťových čipů a v neposlední řadě i mobilních telefonů. Výrobky vzešlé z těchto vod získávají již pravidelně prestižní ocenění, ať už z míst odborných časopisů nebo od samotných uživatelů a to nejen v České republice, ale po celém světě.

Posledním malým důkazem jejich svědomité práce je vysoká prodejnost, která byla vyčíslena na několik milionů. Například Samsung Galaxy Note 2 si zakoupily už 3 miliony zákazníků. Ovšem co se povedlo modelu Samsung Galaxy S3, je opravdu chvályhodné a zároveň výsledkem tvrdé práce celého Samsung týmu. Podle nejnovějších informací se prodalo neuvěřitelných 30 milionů kusů. Tento zájem vyplývá z kladného přístupu k aktuálním trendům, který dokáže kopírovat současnou poptávku a touhu po elegantních telefonech. Již první z řady S překročil hranici 10 milionů prodaných kusů a bylo patrné, že se Samsung vydal po správné cestě.

Zdroj: engadget.comubergizmo.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *