SAS Zombie Assault 3 vás provede peklem

A je to tu zase. Někdo možná významně obrátí oči v sloup a pomyslí si, že se Androida nemůže zbavit návyku na hrách ve stylu zombie šlágrů. Po pravdě řečeno jsme velkými příznivci těchto titulů, a proto se vás snažíme pravidelně zásobovat herními skvosty z řad této hororové oblasti. Každá hra obdobného ražení přináší vždy kousek originality a u SAS Zombie Assault 3 tomu není jinak.

Už samotný fakt, že jde o třetí titul v řadě, napovídá o kvalitě této akcí nabité pařby. Pro všechny milovníky koordinované střelby a zástupu nemrtvých zde máme skvělou zprávu. SAS Zombie Assault 3 budete moct hrát až ve čtyřech hráčích najednou. Ano, slyšeli jste dobře, jde o velice povedenou co-op střílečku, která dokonale zažene nudu v jakémkoliv ročním období. Navíc se SAS Zombie Assault 3 povaluje na GooglePlay zcela zdarma. Co víc si v podzimním čase přát?

Hra se odehrává v několika typově odlišných lokalitách. Na střelbu se dostane jak v otevřených prostorách, tak ve stísněných chodbách polorozpadlých budov. Hodit se vám bude nejen přesnost, ale i zkušenosti posbírané z předchozích dílů. Pokud skloubíte dostatečnou dávku odvahy s přesnou muškou, tak se stanete pány situace.

Single player není nikterak náročný, ale i tak nabízí mnohé momenty, při kterých se zapotíte více, než je obvyklé. Dokonce se mnohokrát stanete obětí velkého tlaku a jediným východiskem se stane okamžitý, leč zbabělý útěk. Přesně tak by to mělo vypadat. Impozantní atmosféra vystavěná na hromadě pobíhajícího a velmi hladového nemrtvého masa. Naštěstí vás jedno kousnutí nepromění v nelidskou formu bytí a budete se tak moct i nadále protlačovat až na samotný konec scénáře.

K dispozici máte celkem slušný arzenál od klasických střelných zbraní až po výbušné komponenty hromadného ničení. Hlavního hrdinu ovládáte pomocí již známého virtuálního joysticku. Jeden slouží k chůzi a ten další ke střelbě. Tvůrci z vývojářského týmu Bloons TD4 se tak stávají jasnou stálicí v zombie žánru. Celkem 50 dosažitelných hodností, které vám odemknout další dveře k novým zbraním a 8 náročných map čeká na vaše objevení.

[app]com.ninjakiwi.sas3zombieassault&feature=search_result[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *