Trial Extreme 2 Winter Edition

Najít hru, která dokáže zabavit na delší čas, než jen na pár dní, je v dnešním světě velice těžké, proto si musíme o to více vážit každého výtvoru, jakým je Trial Xtreme Winter Edition. Je pravdou, že tento skvost není úplnou novinkou v herním průmyslu. Premiéru si tato pařba odbyla v polovině března a jde o další z mnoha pokračování slavné série motokrosových závodů. Někteří tento sport zbožňují a ti další se na odvážné kousky šikovných jezdců nemohou ani podívat. Ten, kdo říká, že mu při pohledu na akrobatické dovednosti slavných jezdců nezatuhne krev v žilách, tak buď lže, nebo tomuto sportu vůbec nerozumí. Pro všechny ostatní, kteří nemají tolik odvahy se postavit na svojí vlastní krosku je gameska tohoto typu jedinou příležitostí, jak si k této adrenalinové zábavě přičichnou z bezprostřední blízkosti.

Trial Extreme přináší všem hráčům dlouhé hodiny perfektní zábavy. Naleznete zde celou řadu nových překážek, tratí a obrovských ramp, kde můžete zúročit zkušenosti z předchozích dílů. Hra je rozdělena do 30 levelů, takže o rozmanitost a značnou motivaci nemusíte mít strach. Motokrosová hra je pro tentokrát zasazena do zimní sezóny, což koresponduje s aktuální situací za našimi okny.

Přenechte riskování profesionálům a vybudujte si silné jméno v online světě. Tento zasněžený titul je přesně tím, co na Android nesmí chybět a oproti předchozímu dílu nabízí vylepšenou animaci jednotlivých kaskadérských počinů. Stejně tak je pařba o další dech beroucí sestavy obohacena. Cíl je velmi jednoduchý. Musíte svého jezdce dovést na druhý konec trati bez újmy na zdraví. V případě, že se vám to zdárně podaří, budete obohaceni o určitý obnos bodů. Nemyslete si však, že nemůže dojít na lámání kostí. Váš jezdec není z kovu a i přesto, že je jeho hlavním působištěm online svět na vašem osobním monitoru, tak svou jízdu nemusí dokončit.

Po výskoku můžete samozřejmě ovládat svého hráče v sedle a korigovat tak nejen jednotlivé akrobatické prvky, ale taktéž hladký dopad. Pro věrné hráče je tento titul povinností a pro úplně začínající fandy skvělá šance, jak proniknout do světa motorů a vůně nafty.

[app]com.galapagossoft.trialx2_winter&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nYWxhcGFnb3Nzb2Z0LnRyaWFseDJfd2ludGVyIl0[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *