eBay aplikace pro Android telefony

Je vcelku logické, že největší a nejznámější aukční portál na světě nabízí svou aplikaci pro telefony s operačním systémem Android. Je mnohem příjemnější přistupovat k obsahu webu z mobilu přes vlastní aplikaci, než skrze velikosti displeje u telefonu neuzpůsobených stránek, které je dělají méně přehlednými, až nepoužitelnými. Stejně tak jsou na tom stránky eBay, proto všem dražitelům na íbeji vřele doporučuji stáhnout tuto aplikaci.

My eBay záložka

Aplikace eBay pro Android vám nabídne vesměs stejnou funkcionalitu, jako webové stránky aukčního serveru, ale v příjemnějším kabátku. Stejně jako na webu zde najdete záložku My eBay, kde můžete snadno prohlížet historii vašich nákupů a prodejů pěkně roztříděnou mezi sledované aukce, aukce, kam aktuálně přihazujete, vyhrané aukce, prohrané aukce, prodávané, prodané a neprodané předměty a naplánované.

Aplikace také schraňuje historii vyhledávání na eBay, proto je velmi snadné se vrátit k vyhledávání, které vám bylo například přerušeno hovorem od babičky nebo vyvoláním k tabuli. Nově aplikace podporuje i prodej předmětů. Další položkou v hlavním menu jsou Daily Deals, kde naleznete aktuálně zlevněné předměty k prodeji.

Skenování čárového kódu

Aplikace eBay má však i pár věcí navíc, které eBay zobrazený v prohlížeči neumí. Jednou z nich jsou notifikace, které upozorní například na končící aukci nebo outbid. Druhou velmi zajímavou funkcí je čtení čárových kódů, podle kterých lze v databázi eBay vyhledávat. Nemůžete sice počítat s tím, že podle čárového kódu na eBay naleznete láhev Poděbradky nebo Miňonky, ale perfektně poslouží například k porovnání ceny telefonu s Androidem, který si právě prohlížíte v prodejně.

Pokud tedy alespoň jednou za čas nakupujete přes tuto internetovou aukční síň, vyzývám vás ke stažení aplikace, která je v Android Marketu zdarma.

[qr]https://market.android.com/details?id=com.ebay.mobile&feature=search_result[/qr]

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *