Slyde pro rychlejší spouštění oblíbených aplikací

Na trhu s operačním systémem Android se nachází obrovské množství aplikací. Běžný uživatel jich používá jen hrstku. Některé z nich téměř denně, ať už jde o aplikace spojené se sociálními sítěmi nebo mailem, a pak je tu celá řada aplikací, které se využívají spíše sporadicky. Nyní k vám přicházíme s nabídkou, jak si své aplikace jednoduše a rychle aktivovat. Google Play ukrývá hned několik typů podobných programů pro správu již nainstalovaných aplikací. Nejnovějším z nich je Slyde, pojďme si ho trochu představit.

unnamed (2)

Stačí jen jeden malý dotek ke spuštění vámi vybrané aplikace. Slyde vám na okraji displeje vytvoří speciální tlačítko. Jakmile na něj najedete prstem, okamžitě se rozbalí malá bublina s vámi nastavenými aplikacemi. Následně stačí prstem najet na jednu z nich a aplikace je spuštěna.

Pozice jednotlivých aplikací v bublině si můžete podle svého uvážení měnit. V případě, že se budete chtít tlačítka aplikace Slyde na nějaký čas zbavit, můžete ho dvojklikem ukrýt do notifikační lišty, kde bude čekat na opětovnou aktivaci.

Jde o celkem šikovného pomocníka v uspořádání oblíbených aplikací. Na samotný závěr musíme podotknout, že aplikace není zadarmo. V Google Play se nachází za necelých 20 korun.

[appbox googleplay tablifiedapps.slyde]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *