3. díl – Android hry pro nejmenší: Unicorn Dress Up

V našem třetím pokračování seriálu pro dospělé, s hrami pro jejich ratolesti zabrouzdáme do věčného tématu bílých jednorožců. Nabídněte svým dětem možnost se alespoň na chvíli stát návrhářem a designérem v jedné osobě. Jednorožci jsou zkrátka in, zvláště pak takoví, kteří se ochotně stanou modelem pro vaše děti.

unnamed_1_

Roztomile barevná hra Unicornus Dress Up je ve své podstatě velmi jednoduchá omalovánka s vylepšenou tématikou. Celková velikost souboru 12 MB napovídá, že se nestanete svědky propracované hopsačky nebo akčního titulu. Ostatně se nacházíme ve vodách, kde vládne dětská fantazie za naprosté absence zla a nekalých úmyslů protivníků. Hra předkládá snadné ovládání, již samotné menu obsahuje pouze jednu ikonu PLAY. Následně získáte přístup k bílému jednorožci a celé paletě možností, jak si ho vylepšit k obrazu svému.

unnamed

Děti se mohou vrhnout na vybarvování očí, dosazení křídel, zakomponování vlečky, tetování. Zkrátka ani jedna část nezůstává bez povšimnutí. Veškeré atributy jsou dostupné v několika barvách, takže výsledek mnohdy koresponduje s těmi nejbláznivějšími představami o krásném jednorožci. Můžete začít klidně 20 krát od začátku a nepodaří se vám udělat stejného. Ovládání hry je umožněno skrze dotyk po displeji. Stačí kliknout na příslušný segment a jednorožec se ihned obarví, nebo se mu přidá zajímavé příslušenství.

Hra se na Google Play nachází samozřejmě zdarma a vaše děti na nějaký čas určitě zabaví. Například moje pětiletá dcera u této hry sedí už 20 minut, což mi bohatě postačilo na sepsání tohoto článku. Jednu věc bych hře vytkl. Není minuta, kdy vše nespadne a neobjeví se prapodivná reklama. Ta se dá zavřít kliknutím na šipku zpět. Nejdříve na to děti upozorněte, jinak za vámi budou každou chvíli běhat.

[appbox googleplay air.UnicornDressUp]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *