Spermy’s Journey – na cestě k početí

Netradiční výukový koncept v tradičním arkádovém stylu. Nebo že by nešlo o výuku, nýbrž o zábavnou hru pro dospělé?. Tak by se ve zkratce dala popsat mini pařba, jejíž recenzi vám právě přináší magazín Androidy. Bylo to jednoho dlouhého odpoledne, kdy jsem opět bojoval s dlouhou chvílí. Navštívil jsem Google Play a zalovil v jejich žebříčku nejoblíbenějších neplacených her. Nacházela se tam, a dost možná ještě nachází, hra nesoucí název Spermy’s Journey. Opravdová cesta devítiměsíčním cyklem těhotenství může začít.

Po spuštění hry se na vás samozřejmě nezapomene usmát reklamní spot. Uzavřete křížkem a vkročíte do MENU. Úplný začátek nenabízí žádnou možnost výběru, kliknul jsem na January, tedy na první měsíc a vnořil se do tajů početí.

unnamed_1_

Ovládání hry zvládnou i děti, ale co téma

Hlavním hrdinou se stává malá spermie, která si to uhání přednastavenou dráhou. Ovládání je naprosto jednoduché, stačí pouze naklánět zařízením a sbírat ledabyle pohozené vajíčka. Spermie je opravdu hladová, takže jich za necelé dvě minuty spolyká klidně i 200. Na samém konci kola se zahryznete do vajíčka a tím se vám otevře další měsíc.

Zdánlivě snadná hra vystrčí v druhém kole drápky a do dalšího vás jen tak nepustí. Na dráze se objevuje bílé ‚cosi‘. Statické skvrny vás okamžitě zabijí a ty pohyblivé pozvolna okrádají o staminu. Z vlastního pozorování jsem zjistil, že čím větší skvrna, tím větší potencionální poškození spermie. Druhé kolo se bez vylepšení samotné spermie projít nedá. Na scénu nastupuje celkem zajímavá RPG vsuvka.

unnamed (5)

Vylepšete si spermii k obrazu svému

Spermii můžete za nasbíraná vajíčka vylepšit životnost a rychlost. Jakmile nasbíráte dostatečný objem žlutých kreditů, lze otevřít vylepšenou spermii a její nový image. Hra je snadná na ovládání a celkem zábavná. Vylepšování je skvělým hnacím motorem a navíc je na Google Play zcela zdarma.

[appbox googleplay com.sperminator.game]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *