Sportovní výsledky vašeho oblíbeného týmu v kapse

Jaro je za dveřmi a společně s ním můžeme očekávat i vyšší frekvenci sportovních klání pod širým nebem. Právě z těchto důvodů za vámi přicházíme s nabídkou stažení nejlépe hodnocené, sportovně zaměřené aplikace na Google Play, která je určena pro zaryté fanoušky. Vyberte si svůj oblíbený tým, ligu nebo sportovce a sestavte si svůj vlastní sportovní kanál. Získáte tak absolutní přehled o všech dostupných novinkách vámi nastaveného sledování. Veškeré informace korespondují s aktuálním děním na hřišti. Budete vědět o všem, co se stane a o čem se mluví.

2013-03-21-14.39.20

Nechybí ani aktuální podrobné statistiky zápasu, ligové tabulky, ale především vám budou zasílány sportovní zprávy i tweety s klíčovými okamžiky. Přehledné prostředí aplikace a podpora českého jazyka je přesně tím, co každý fanda potřebuje. Naleznete zde na tisíc nejrůznějších lig a sportovních hvězd. Záleží zcela na vás, jakou oblast sledování si zvolíte.

2013-03-21-08.41.38

Zajímavostí je i novinka nesoucí název WhatSports, která ukrývá první messenger pro fanoušky sportu. Můžete tak své nadšení, výsledky a videa sdílet se svými přáteli pomocí seznamu kontaktů. Veškeré informace získáváte v aktuálním čase, tedy Live. Neunikne vám ani udělení žluté karty nebo prolomení podání v tenise. Vytvořte si svůj okruh oblíbených sportovců nebo týmů a buďte s nimi všude i na cestách.

[appbox googleplay com.scores365&hl=cs]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *