Pyro Jump – roztomilá skákačka pro malé i velké

Velkých malých her je opravdu poskrovnu. Titul, který zaujme děti a zároveň i dospělé, vítáme s otevřenou náručí a musíme přiznat, že bavil i nás v redakci. Pyro Jump není ničím jiným než roztomilou skákačkou s pohádkovým příběhem.

V Pyro Jump se vydáte na neočekávané dobrodružství pouze s malou ohnivou kuličkou. Za pomocí výskoku je třeba zdolat nástrahy jednotlivých levelů a stanout tváří v tvář své vysněné princezně s krásnými dlouhými blonďatými vlasy.

Už po samotném zapnutí hry vás menu upozorní, že po grafické i hudební stránce jde o podobný koncept jako u slavnějších titulů. To nám však vůbec nevadilo, naopak je z toho cítit, že půjde o poctivou free hru. A kdo říká opak, Rovio nehrál.

Pyro-Jump-5

Vy jako malý plamínek se zamilujete do papírové princezny. Ta před vámi samozřejmě uteče, jelikož ji svými plameny lásky bezprostředně ohrožujete na papírovém životě. Nedá se nic dělat, pro získání jejího neťukajícího srdce je nutné zdolat v každém kole bezpočet nástrah, překážek a nebezpečných výskoků přes otáčející se kola. Pokud si chcete šplhnout, posbírejte cestou všechny ledabyle se poflakující plamínky.

Pyro-Jump-7

Ovládání hry Pyro Jump není nikterak složité. Stačí celý pohyb realizovat pouhým jedním dotykem na obrazovku. Pyro ihned vyskočí a pokusí se dostat na místo vašeho určení. Otáčející se kola představují z pohledu fyziky největšího nepřítele. Pyro je odkázaný jen na váš odhad, který mu umožní přeskákat přes několik kol najednou. Jakmile se Pyro netrefí a spadne na zem, zhasne. Stejně tak je důležité sledovat i časomíru, která určuje počet hvězdiček za dokončení úkolu.

[appbox googleplay air.com.pinpinteam.pyrojump]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *