Skype 4,5 konečně i pro Android

Společnost Microsoft se nedávno rozhodla, že vylepší aplikaci Skype, výtečný komunikační software pro operační systém Android. Samozřejmě společně s tím přichází i celá řada nových funkcí. Tou nejatraktivnější se tak stává obraz v obraze, který uživatelé využijí ve videohovoru se svými přáteli. Funkce se zpřístupňují v jednotlivých fázích. Co se týče videohovoru v novém kabátě, tak ten bude prozatím využitelný pouze pro vlastníky tabletu.

Obraz v obraze pro komunikační software Skype má jednu velkou výhodu. Započatý videohovor se nepřeruší, pokud budete chtít surfovat na webu. Obraz se bude držet v jakémkoliv místě na displeji po celou dobu přenosu. Nutno podotknout, že tato nová funkce bude využitelná pouze pro majitele tabletů. Dá se očekávat, že to tak i nadále zůstane.

skype-android-tablet01-550x342

Microsoft se rovněž zasadil o efektivnější vyhledávání kontaktů dle abecedy. Tím se odbourává nepříjemné scrollování širokou plejádou nemalého seznamu. Během několika ťuknutí se dostanete přesně na ten kontakt, který ve skutečnosti hledáte. Bohužel i tato funkce je kompatibilní pouze s tablety, takže to vypadá, že klasické smartphony utřou. Uživatelé standardních zařízení s operačním systémem Android se tak musí spokojit s opravou několika chyb a vyšší stabilitou aplikace.

[appbox googleplay com.skype.raider]

 

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *