Samsung chystá levnější verzi Galaxy Notu 3

Samsung Galaxy Note a všechna jeho pokračování jsou u zákazníků poměrně oblíbené přístroje. Mnohé však odradí vysoká cena těchto zařízení. O to by se měl postarat přerostlý Samsung Galaxy Mega, který však v porovnání s některými konkurenty v poměru cena/výkon nestačí. 

Alternativu k předraženému Notu by v příštím roce měl znamenat model s názvem Galaxy Note 3 Lite. Bude jednat o konstrukčně stejný model s tím rozdílem, že ponese nižší parametry. S nimi půjde ruku v ruce i nižší cena.

Dominantou tohoto přístroje se opět stane dotykové pero S-Pen, které je pro modely Note charakteristické. Úhlopříčka by se měla pohybovat okolo 5,49 až 5,7″. Co se týče technologie, AMOLED pravděpodobně nahradí LCD panel.

samsung-galaxy-note-3

Procesor a paměť RAM budou s největší pravděpodobností oproti klasickému Notu též ochuzeny. Rozlišení fotoaparátu pak klesne ze 13 Mpx na 8 megapixelů, což ve finále zase taková tragédie nebude.

Tento přístroj by měl být oficiálně představen na MWC 2014. To znamená, že si ještě pár měsíců počkáme. Pohodlně se tedy usaďme a sledujme, co se okolo Samsungu děje.

Zdroj: Coolsmartphone.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *