HTC One Max: 5,9" monstrum oficiálně

O připravovaném modelu HTC One Max se mluvilo opravdu hodně. Nyní se oficiálně představil celému světu. Jaký je? 

Jedná se o krasavce, který do vínku dostal 5,9 palcový displej s rozlišením Full HD (1080p). Rozměry jeho konstrukce činí 164,5 x 82,5 x 10,29 mm. Při hmotnosti 217 gramů.

Co se výkonu týká, připravil si tento krasavec silný Qualcomm Snapdragon 600, který tepe v taktu 1,7 GHz na každé ze čtyř jader. Tomu sekunduje operační paměť RAM velikosti 2 GB. Interní kapacita bude dostupná ve dvou variantách, a to 16 a 32 GB, samozřejmě ji bude možné rozšířit o kartu microSD až do kapacity 64 GB.

Operačním systémem tohoto velikána je samozřejmě Android ve své nejaktuálnější verzi 4.3 Jelly Bean doplněný o grafickou nadstavbu HTC Senese 5.5.

HTC-One-max

Když se podíváme na optickou výbavu, zjistíme, že se zde opět nachází snímač, který známe i z HTC One, a to UltraPixel doplněný o BSI Senzor a Smart Flash.

Co se konektivity týče, najdeme zde GPS, 3,5 mm jack, NFC, Bluetooth 4.0, Wi-Fi a DLNA.

Zajímavou vlastností tohoto přístroje je přítomnost čtečky otisků prstů, která leží na zádech. Uvidíme tedy, jaké využití si v tomto obřím přístroji najde.

Dále zjistíme, že je jednotka, jež vlévá tomuto krasavci energii do žil, složená ze dvou akumulátorů. Jeden nese kapacitu 1200 mAh a druhý hned 3300 mAh. V součtu to tedy znamená, že dostanete nálož 4500 mAh, což je velmi slušná hodnota.

Suma sumárum je tento telefon poměrně pohledný a velmi slušně vybavený. Otázkou nyní zůstává, jak si s jeho prodeji a propagací poradí HTC. Mělo by to zvládnout na jedničku, protože má v poslední době poměrně dosti špatné výsledky.

Zdroj: coolsmartphone.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *