HTC One Max s obřím 5,9" displejem přijde již v říjnu

Se zmenšeninami vlajkových lodí výrobců se setkáváme dnes a denně. Známe Samsung Galaxy S4 Mini či HTC One mini a mohli bychom takto pokračovat i dále. Dnes bude ale řeč o něčem, co stojí na opačném konci. Tedy o verzi max.

Opět se budeme bavit o HTC. Tentokrát půjde o model s názvem HTC One Max. Ten údajně ponese 5,9“ displej s rozlišením Full HD. O výkon se v tomto případě postará Qualcomm Snapdragon 600 s taktem 1,7 GHz.

Dále tento krasavec nese operační paměť o velikosti 2 GB. Na vaše soubory je připravena kapacita čítající 16 GB. Co se optické výbavy týká, mělo by HTC One Max připlachtit s 4 Mpx fotoaparátem používající technologii UltraPixel. Vpředu se pak můžeme těšit na kamerku s rozlišením 2,1 Mpx.

gsmarena_004

Operačním systémem bude samozřejmě Android. Zde ve verzi 4.3 Jelly Bean. Energii do žil bude tomuto gigantovi přilévat akumulátor o kapacitě 3300 mAh.

Informace o HTC One Max zní poměrně relevantně, a tak doufejme, že opravdu přijde. Mělo by se tak stát již v říjnu. Cena je předběžně odhadována na částku pohybující se okolo 800 dolarů.

Zdroj: GSMArena.com

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *