HTC Zara: 4,5" a HTC Sense 5.5 možná přijde již v září

O taiwanském HTC je v poslední době docela slyšet. Jeho modelová řada je ale přeci jen oproti konkurenci poměrně zastaralá, je tedy čas na obměnu. Nyní se objevují informace o novince jménem HTC Zara. A co je tento kousek zač?

Jedná se o smartphone, jehož téměř celou přední stranu zabírá 4,5“ displej s rozlišením QHD. Pohonnou jednotkou tohoto krasavce se stal dvou-jádrový Qualcomm Snapdragon MSM8930 o taktu 1,2GHz. Sekunduje mu operační paměť RAM o velikosti 1GB. Co se grafiky týče, postará se o ni čip Adreno 305.

Interní paměť, jež je připravena na uživatelské soubory, činí 8GB. Není to nikterak převratná hodnota, na druhou stranu ji ale je možné doplnit o microSD kartu. Co se optické výbavy týče, nabídne 8 Mpx fotoaparát s přisvětlovací diodou.

gsmarena_001

Celé toto seskupení napájí akumulátor o dostatečných 2100mAh. HTC Zara prý ponese Android 4.3 Jelly Bean doplněný o HTC Sense 5.5.

Uvidím tedy, kdy tento krasavec spatří světlo světa, my ale předpovídáme, že tomu tak bude již letos v září ne veletrhu IFA 2013 v Berlíně.

Zdroj: GSMArena.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *