Nový přírůstek do rodiny Samsungových – Ace 3

Samsung nás neustále zásobuje bezpočtem novinek, telefonních zařízení a funkcí, které opravdu stojí za vyzkoušení. Ne nadarmo se o této společnosti říká, že je aktuálně nejlepší ze všech. Tentokrát vytřela zrak všem konkurence chtivým vývojářům mobilním aparátem nesoucím označení Ace 3. Ať už v tomto roce vypustila na celosvětový trh Galaxy S4, nebo Galaxy S4 Active, či zmenšenou verzi Galaxy S4 mini, tak vždy šlo o velký trhák, ostatně jako i v minulých letech. Výrobní linka Samsung však ještě zdaleka neřekla své poslední slovo. Tentokrát se společnost zaměřila na koncové uživatele hledající smartphony střední třídy, proto se můžete těšit na novou nabídku, která se rozrostla o třetí generaci telefonních zařízení Samsung Galaxy Ace 3.

Samsung Galaxy Ace 3 bude podle nejnovějších zpráv uvolněn na trh ve dvou verzích, a to s podporou mobilní sítě 3G – zde se můžete těšit na dvojjádrový procesor s taktem 1 GHz.

Nebo vás může uhranout verze s podporou LTE s prokazatelně silnějším dvojjádrovým procesorem s taktem 1,2 GHz. Verze budou mít společný 4palcový TFT LCD displej s rozlišením 400 x 800 pixelů. To znamená, že bude s kvalitou o něco níže než Galaxy S4 mini. Pro vášnivé fotografy či příležitostné obrázkodravce se zde nachází 5megapixelový zadní fotoaparát s LED bleskem a funkcí Sound Shot, Best Shot a Best Photo. Rozdíl mezi verzemi nalezneme ve velikosti vnitřní paměti. Verze s podporou 3G sítě nabídne 4 GB, přičemž pro uživatele zůstane 1,77 GB. Druhá verze má vnitřní paměť o poznání vyšší. Ta je nastavena na celkem 8 GB, z čehož 5 je pro uživatele. Micro SD slot je v tomto případě samozřejmostí, a to až do maximální kapacity 64 GB. Pokud se podíváme na konektivitu, tak zde uvedeme Wi-Fi 802.11 b/g/n v pásmu 2,4 GHz, Wi-Fi Direct, BlueTooth 4.0, A-GPS/GLONASS.

Na zařízení je předinstalovaná verze operačního systému Android 4.2.2 Jelly Bean. Těšit se můžete i na softwarové vylepšení, jako je S Translator. S Travel, S Voice. Easy Mode a také Smart Bay. Rozměr Galaxy Ace 3 je 124,2 x 62,7 x 9,8 mm. Váha se ustálila na 115 g, přičemž baterie vydrží 1500 mAh.

zdroj: endgagdet 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *