Hry z archivu, díl 11. – Infernus

Dovolte nám v dnešním ohlédnutí do minulosti vyzdvihnout titul Infernus, který se doposud nachází jak ve free, tak i v placené verzi. Velmi často se v našem seriálu, kde vytahujeme ze dna někdejší slávy velkolepé herní tituly, objevují akční střílečky. Tentokrát jsme však svou pozornost zaměřili na hororovou adventuru, která je doslova nasáklá hrůzou ze smrti. Atmosféru umocňuje senzační muzika, která ideálně vystihla ponurost této hry. Jak už to tak u hororových adventur bývá, tak ani tato hlavního hrdinu nešetří a ihned od samého počátku nadhazuje fantaskní míč, jehož odpal bude velmi těžký.

Probouzíte se na zcela neznámém místě. Je bouřka a na stěnách se před vaším zrakem uskutečňuje souhra záhadných stínů. Ocitáte se za mřížemi v neznámém prostoru. Vše nasvědčuje tomu, že půjde o nezapomenutelný zážitek. Abyste získali cenné informace o své osobě a o tom, proč jste se objevili právě zde, musíte se pokusit dostat z vězení. Pohyb po místnostech je umožněn díky způsobu Pinch to zoom.

Až na příjemnou grafiku, která dělá z této adventury mimořádný kousek, se nemusíte obávat zásadních novinek, které by hru nějakým způsobem znehodnocovaly. Hledání předmětů a následné jejich správné používání je základním atributem i zde.

Nenechte se překvapit a za žádných okolností tento hororový počin nepodceňujte. Jde o celkem náročné dobrodružství, na jehož konci se potká jen hrstka z vás. Infernus se dělí na dvě části. První díl se nachází na Google Play zcela zdarma. Pokračování si musíte zakoupit. Jde o 19,50 Kč, takže spíše než jako platba se dá nákup hry brát jako cílená podpora vývojářů k vytvoření dalších obdobně vzhlížejících her.

Když Infernus vstoupil do vod operačního systému Android, mohl se pyšnit grafikou nové generace. Pevně věříme, že vám tento archivní kousek udělá velkou radost a stane se součástí vašeho telefonního přístroje, alespoň na několik dnů.

 

[app]com.motalen.awaken.verse1&feature=search_result[/app]

[app]com.motalen.verse2&feature=search_result[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *