Umeox X5: nejtenčí smartphone světa možná již brzy na scéně

Výrobci smartphonů se dnes a denně předhánějí v nejrůznějších disciplínách. Ať už se bavíme o nízké tloušťce přístrojů, či nejvyšším výkonu, vždy se jedná o velkou reklamní bublinu, která splaskne hned poté, co zjistíme, že nejde o nikterak závratnou věc. Nyní to vypadá, že se setkáme s novým nejtenčím smartphonem světa.

Samozřejmě již známe Huawei Ascend P2, který disponuje úžasně nízkou tloušťkou. Měl by být dokonce zanedlouho nahrazen novým kouskem, který by se měl jmenovat Ascend P6.  S ním bychom se měli setkat již 18. června a jeho tloušťka údajně ponese úchvatnou hodnotu 6,18 mm.

Nyní se však objevily zvěsti o připravovaném kousku, který si říká Umeox X5. Tento smartphone údajně ponese Android ve verzi 4.2.2 Jelly Bean. Co se tloušťky týče, měla by činit pouhých 5,6 mm. Umeox X5 by se tak stal nejtenčím smartphonem na světě. Celkové rozměry přístroje činí 118 x 60 x 5,6 mm.

Uvidíme tedy, zda se s nejtenčím smartphonem na světě v dohledné době setkáme, my doufáme, že ano, i když se nejedná o nikterak závratnou událost.

Zdroj: PhoneArena.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *