LG možná představí smartphone s ohebným displejem v Q4 2013

Jihokorejskému LG se poslední dobou opravdu daří, velkou měrou k tomu přispívají tři stěžejní modely, kterými jsou Optimus G, Nexus 4 a Optimus G Pro. Objevily se též zprávy o nově příchozím přístroji LG Optimus G2, který by mohl přijít s nějakou revolucí.

Yoon Bu-hyun, vice president mobilní divize LG, potvrdil spolupráci LG Electronics s LG Display, jejichž společným cílem je vytvořit plně funkční ohebný OLED displej. To je však jediná potvrzená informace, kterou máme k dispozici.

Každopádně můžeme předpokládat, že smartphone s takovým displeje uvede LG již v tomto roce, konkrétněji ve čtvrtém kvartále roku 2013. Tento krok by mu opravdu nahrál do karet, jelikož se Samsung neustále této otázce vyhýbá a mimo jiné tvrdí, že čas ohebných displejů ještě nenastal.

LG však musí jednat rychle a precizně, jelikož v boji proti tomuto nemilosrdnému soupeři je dobrý každý bod navíc. Uvidíme, kdo z těchto výrobců vyhraje bitvu s časem a představí první smartphone s ohebným displejem v oficiální produkci na světě.

My jsme za tuto novinku opravdu rádi, jelikož je každá nová technologie srdečně vítána, zvláště v době, kdy většina technologií prochází zpravidla pomalou evolucí a revoluce je v nedohlednu.

Zdroj: androidauthority.com 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *