Star S5 Butterfly: nevlastní bratr HTC Butterfly

Když se řekne Čína, většině z nás vyvstanou v mysli slova jako levná pracovní síla či neustálé kopírování. Nyní se rozmáhá trend, kdy se nově příchozí top modely renomovaných značek jednoduše zkopírují a přisoudí se jim nový název spolu se slabším hardwarem. Případem této skutečnosti je i nový model pocházející z dílen společnosti Star, který se stává kopií HTC Butterfly.

Star S5 Butterfly se chlubí téměř totožným designem, jaký nese HTC. Novinka disponuje 5“ displejem o rozlišení HD, 720 p. Pohání ji 1,2GHz procesor společnosti MediaTek MT6589. Tomu sekunduje operační paměť RAM o velikosti 1 GB.

Interní kapacita dosahující hodnoty 8 GB je samozřejmě rozšiřitelná o kartu microSD. Na zádech se setkáme s poměrně zajímavým fotoaparátem o 12 Mpx, vpředu se s megapixely též nešetřilo a můžeme se těšit na velkorysý 3Mpx fotoaparát.

K dispozici jsou také na dva sloty pro kartu SIM. Vzhledem k tomu, že je náš web zaměřen na operační systém Android, nenastane u tohoto kousku žádná změna. Star S5 Butterfly přichází s Androidem ve verzi 4.2 Jelly Bean.

A nakonec to nejzajímavější, s čím tento krasavec přichází. Je tím samozřejmě cena. Můžeme se těšit na částku pohybující se okolo 223 dolarů, což není vzhledem k jeho výbavě vůbec špatné.

zdroj: androidauthority.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *