Samsung Galaxy Note 3 a Tab 3 přijdou na veletrhu IFA v Berlíně

Jihokorejský Samsung nabývá na čím dál větší popularitě. Nedávno přišel jeho velmi očekávaný model Galaxy S4 a právě po něm by měl následovat příchod v poslední době opravdu oblíbeného kousku jménem Galaxy Note, spolu s ním se prý představí i nová generace tabletů Samsungu Galaxy Tab.

Zařízení stojící na pomezí tabletu a smartphonu by mělo přinést již svoji třetí generaci. První generace Notu nesla displej o úhlopříčce 5,3“, další přišla s o 0,2“ větším displejem, tedy 5,5 palce. Jak velký bude nový přístroj, nevíme.

Nyní se však spekuluje o dvou možných úhlopříčkách displeje. První možností je úhlopříčka o velikosti 5,9“, druhá varianta je pak už opravdu enormní, přístroj by podle všeho měl nést 6,3“ displej a stát se tak největším přístrojem do 7 palců.

Teď už ale k výše zmíněným tabletům Samsungu. Ty by měly přijít již ve své třetí generaci. O těchto kouscích toho zrovna moc nevíme, jsme si ale jisti, že přijdou s nejnovějším Androidem, kterým je verze 4.2.2 Jelly Bean.

Všechny tyto přístroje by měly být představeny na veletrhu IFA v Berlíně, který se koná 6. – 11. září. V průběhu vás samozřejmě budeme informovat o tom, jak se novinky rýsují. Už teď musíme konstatovat, že je se na co těšit.

zdroj: phonearena.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *