Samsung Galaxy Note 3 přijde možná s 6,3" displejem

Zvětšování displejů je v posledních několika měsících opravdu velkým trendem. Tím, kdo byl v podstatě průkopníkem segmentu, který stojí na pomezí smartphonů a tabletů, byl samozřejmě Samsung. Bavíme se tu o přístroji, který si říká Galaxy Note, a Samsung prodal více než 10 milionů kusů tohoto přístroje. 

Na 5,5 palcích se ale tento jihokorejský výrobce nehodlá zastavit. Na internet unikly informace o připravovaném přístroji, který má údajně nést 6,3″ displej. Mělo by se jednat o již třetího nástupce výše zmíněného oblíbeného přístroje Galaxy Note 2.

Novinka prý ponese nový procesor z dílny Samsungu, bude se údajně jednat o Exynos 5 Octa s pěti jádry. Displej bude samozřejmě vyroben technologií AMOLED, kterou je tento jihokorejský výrobce proslulý.

S tímto přístrojem bychom měli mít tu čest již v letošním roce. Bohužel ale nemáme žádnou informaci, kterou výše zmiňujeme, podloženou. To však v nejednom z fanoušků takovýchto přístrojů vzbuzuje vzrušení a očekávání, a proto jsou tyto zprávy tak krásné.

Uvidíme tedy, zda se některé ze specifikací potvrdí, nebo jsme naopak byli úplně mimo. Jsme si ale jisti, že na nový Samsung Galaxy Note 3 nebudeme již dlouho čekat.

zdroj: androidauthority.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *